Uudistuksia ja ihan uuttakin

Myönnän. Olemme saaneet paljon palautetta siitä ettei näillä sivuillamme ole tarpeeksi tietoa kuinka asiat etenevät, milloin laululeiri on vai onko niitä useampi kuin yksi. Lisäksi lukijoita kiinnostaa milloin levy julkistetaan, saako sitä ostaa kaupasta jne. jne. mitä maksaa.

Päivittelyn sijaan päätimme päivittää nettisivumme. Uudistuksen myötä havahduimme huomaamaan kuinka paljon toimintaa meillä parin vuoden mittaan on ollut. Olemme olleet sanamme mittaisia mitä kuoromahti—sanaan tulee. Yhdessä lasten, laulajien ja soittajien kanssa Etelä-Karjalan alueella olemme saaneet mahtavia tekijöitä Lappeenrannasta, Imatralta ja tietenkin Ruokolahden Kirkonkylän koulusta. Kuoromahti on totta.

Kokonaan uusi tuotekin on syntynyt. Tiedän paikan armahan -laulukirja on nyt levynä, tupla-cd:n muodossa. Sen julkistamistilaisuus on keskiviikkona 18.1. Ruokolahden liikuntahallissa. Samassa paikassa, missä äänitykset tehtiin. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja kaikki ovat tervetulleita.

Osa 1 koostuu lasten komeasti, ”luomusti” laulamista 20 kansakoululaulusta. Jos laitat silmät kiinni kun niitä kuuntelet, ehkäpä näet sielun silmin oman lapsuutesi koulukaverit ja opettajat. Joku kertoi saaneensa nenäänsä puukoulun ominaistuoksunkin. Elämys on vahva.

Osa 2 tarjoaa samat laulut pelkästään pianolla, viululla ja sellolla soitettuna niin, että jokainen laulamisesta innostunut voi alkaa laulaa ja harjoitella itsekin näitä lauluja. Näin poistuu se ongelma, ettei muista melodiaa, sanoja (osa 1) tai aina on ujostuttanut muitten kanssa laulaminen. Kätevää.

Tilaisuutta kunnioittaa Ruokolahti-Kuoromahti –leirin ja -tapahtuman suojelija valtioneuvos Riitta Uosukainen pitämällä puheen kansakouluajoista ja –lauluista. Odotamme tilaisuuteen myös yllätysvierailua. Siitä seuraavassa blogissa.

Paljon on tapahtunut ja hyviä päätöksiä on tehty. Tutkikaa uudistuneita sivujamme ”ällätikulla”. Pääasiat toiminnastamme löytyvät nyt perustekstistä ja uutiset blogista. Nopeat käänteet yritämme päivittää Avaa ulkoinen linkki uudessa ikkunassaFB-sivuillemme. Jos toimintamme kiinnostaa, tervetuloa mukaan. Yhteistiedot löytyvät toivottavasti sivuilltamme…

Käykää peukuttamassa palautteeksi. Niin, ja jos vieläkin herää kysymyksiä, kannattaa ottaa kantaa vaikkapa Avaa ulkoinen linkki uudessa ikkunassaFB-sivujemme kautta.

Peukut pystyyn myös levynjulkistamistilaisuuden onnistumisen puolesta!

Anu

Kommentit (0)

Ei kommentteja

Kirjoita uusi kommentti

Blogin etusivulle