Nyt olemme päässet vauhtiin!!!

Nuotit ja laulut on jaettu Etelä-Karjalan kouluihin musiikinopettajille – lisää täydentävää materiaalia valmistuu kesän aikana.

Taiteellinen johtaja leirille on valittu ja hänen esittelemme tällä blogilla ensimmäisenä. Pekka Nebelung on arvostettu ja pidetty musiikkipedagogi. Hän on opettaja, monilahjakas muusikko ja johtaa niin lapsikuoroja kuin mieskuorojakin.

Pekalla on tuntumaa ”kentältä” niin koulusta, musiikkileireiltä ja kuorotoiminnasta. (ks. FB Kamu-kuoro).

Tästä tulee pomminvarmasti mahtavaa!

Milloin pidämme ensimmäisen harjoitusesiintymisen, onko se Ruokolahdella hiihtolomalla 2017… siitä myöhemmin!

Seuraa Kuoromahti -sivujen kehitystä ja olet mahtavassa ”rumbassa” mukana. Tule tukemaan aikapommin viritystä ja pääset nauttimaan leirin ja tapahtuman hedelmistä sinäkin. Mitä nostalgista sinulle tulee mieleen? Onko teillä tallessa ajan henkeen sopivia tarinoita ja tavaroita?

Suomessa on laulettu ennen paljon, paljon enemmän – yhdessä eli kuorona. Laulut opittiin kouluissa ja niitä laulettiin kodeissa. On hienoa olla avaamassa väylää (oikeammin ruoppaamassa kanavaa) lasten koululaulujen säilyttämiseksi meidän kaikkien iloksi, ihan korvamadoksi asti.

Pyrimme toteuttamaan ensimmäisen leirin vuonna 2017 sellaisena menestystarinana, että oksat pois. Ainakin ympäristö ja opetus ovat kohdallaan, niin kuin vanhoina hyvinä aikoina konsanaan.

Mitä seuraavaksi? Siitäkin lisää seuraavassa blogissa.